Puppyverhalen

Word lid van onze gezellige Fikkie community op Facebook! Dé groep waar baasjes van een pup van Fikkie samenkomen en hun verhalen, foto's en filmpjes delen. 


Een aantal van onze pups komen nog regelmatig bij ons spelen bij de dagopvang, of ze komen bij ons logeren als hun baasjes op vakantie gaan. Super leuk vinden we dat! 

We krijgen ook regelmatig berichtjes over hoe het nu gaat. Zo leuk om te zien hoe de pups zijn uitgegroeid tot leuke, energieke, vriendelijke gezinshondjes. En het leuke aan kruisingen is; ze zien er allemaal zo verschillend uit! Soms herkennen we ze niet meer terug ;)

Het gaat super goed met Sammy! Ik had me geen beter hondje kunnen wensen, hij past perfect bij mij. Sammy is dooool op koekjes en op kusjes geven! Hij is altijd blij als er mensen komen, dan staat hij met zijn wiebelkontje te wachten.

Het gaat heel erg goed met Twix en hij is echt een lieverd. Op z'n tijd een beetje ondeugend maar dat moet kunnen. Met takken slepen vindt hij geweldig, en stiekem op de vensterbank liggen terwijl hij weet dat dat niet mag :) Het is echt een geweldig beestje!

Maus is nu bijna een halfjaar oud. Ik wil even laten weten dat het goed met haar gaat. Ze is erg lief, maar ook ondeugend. Haar moeder is Loesje (net zo lief) maar ze is nu net zo grijs als haar oma Roosje. Haar vacht was erg gaan klitten dus ze is nu erg kort. We borstelen haar nu iedere...

Pepper is echt heel leuk, ook helemaal oké met mijn 2 katten en helemaal gek van de kinderen.Hij voelt zich echt onderdeel van de familie. Mijn moeder heeft hem goed opgevoed, hij luistert heel goed, bedelt niet of dat soort dingen.
Het eerste jaar was hij wel ondeugend, toen liep hij weleens weg, we hebben hem 2x bij...

Bibi, teef geboren 11-06-2020. Dochter van Ellie. Vrolijk, lief, leerzaam. Ze is een kleine deugniet die soms de tuin omspit op zoek naar de Maggie plant. Wij zijn helemaal blij met haar. Ze is lief voor kinderen en iedereen vind ze aardig. Wel terughoudend naar andere honden.

Heb jij ook een pup van Fikkie? Word lid van onze community!