Onze vaders

Mikey, Joey en Willem


Naast hun optreden tijdens de vruchtbare periode van onze moedertjes, worden onze reutjes ook ingezet bij externe dekkingen. Heb je een teefje en wil je graag een keer een nestje met haar? Leuk! Neem contact met ons op, onze mannen helpen graag ;)


Mikey

Schweenie


Deze vrolijkerd is onze Mikey. Hij komt uit het nest van ons moedertje Charlie (01-05-2020) en woont bij ons. Mama Charlie is een Dwergteckel en papa een Shih-tzu. Voor meer informatie over Mikey graag even contact opnemen met ons.

Joey

Pomsky

Deze knapperd heet Joey! Hij is een Pomsky F2 (Pomeriaan x Husky) en is op 02-09-2021 geboren. Hij is meteen geaccepteerd in de Fikkie familie en hij is beste vrienden met Mikey en Willem. 

Interesse in een dekking met Joey? Neem contact met ons op!


Willem

Boomer

Onze Willem (25-03-2022) is het nieuwste Fikkiefamilie-lid en vindt het super leuk hier! Hij heeft zijn plekje in de mannenroedel helemaal gevonden en wil het liefst de hele dag met Mikey en Joey spelen. Als hij er klaar voor is gaan we hem ook inzetten als dekreu. Wanneer dit gaat zijn weten we nog niet. Wat we wél zeker weten is dat hij voor superleuke pups gaat zorgen!


Kom langs en ontmoet onze mannen!