Onze moeders

Roosje

Maltezer x Chihuahua

Roosje woont gezellig bij ons en is overdag te vinden op de speelweide bij de andere hondjes. We verwachten in 2023 haar vijfde nestje, waarna ze van haar pensioen mag gaan genieten.

Ellie

Maltezer x Chihuahua

Ellie woont parttime in een gastgezin. Ze komt regelmatig bij onze dagopvang spelen. Ze zal begin 2023 haar derde nestje gaan krijgen.

Sjaantje

Roosje x Shih-tzu

Onze vrolijke Sjaan is de dochter van Roosje haar eerste nestje. Ze heeft eind 2022 haar vierde nestje gekregen.

Corrie

Corgi

Onze Corrie de Corgi is de nieuwste aanwinst van de Fikkiefamilie! Ze is sinds februari 2023 bij ons komen wonen en als zij oud genoeg is gaat ze haar eerste leuke nestje krijgen. 

Baukje

Pomeriaan x Boomer

Baukje is een hele lieve knuffelkont en is beste vriendinnetjes met Tooske. Ze heeft in 2022 haar eerste nestje gehad.

Tooske

Middenslag Keeshond

Tooske is een echte levensgenieter en ze groeit op met de andere moedertjes hier. Ook zij heeft in 2022 haar eerste nestje gehad.

Dolly

Dwergpoedel x Maltezer

Dolly is een zachtaardige krullenbol en vindt het heerlijk in de roedel. Ze heeft in 2022 haar eerste nestje gekregen, waar we Lola van hebben gehouden.


Annie

Beppie x Cairn Terriër 

Onze dappere Annie is de derde generatie in de Fikkie familie! Ze is namelijk het dochtertje van Beppie en de kleindochter van ons Roosje. Annie heeft in 2022 haar eerste nestje gekregen.

Daantje

Lhasa Apso x Maltezer

Dit knappe hondje heet Daantje. Ze is beste vriendinnen met Annie en Dolly. We verwachten in 2023 haar eerste nestje.

Lola

Dolly x Dwergpoedel

Deze leukerd heet Lola, de dochter van onze Dolly. Ze is een vrolijke stuiterbal en vindt het super gezellig in de roedel. Wanneer ze oud genoeg is gaat ze voor mooie pups zorgen.

Juultje

Pomeriaan x Boomer

Juultje is een halfzusje van Baukje en is helemaal ingeburgerd in de Fikkiefamilie. Ze heeft midden 2022 haar eerste nestje gekregen.

Maartje

Roosje x Maltezer

Deze knappe pup heet Maartje en komt uit het vierde nestje van ons Roosje. Ze is super vrolijk en gaat als ze oud genoeg is ook voor leuke pups zorgen.


Meer foto's 

Scroll voor nog meer foto's van onze hondjes! Wil je ze een keertje ontmoeten? Leuk, neem snel contact met ons op!