Onze moeders

Baukje

Pomeriaan

'Prinses' Baukje is een hele lieve knuffelkont. Ze is een echte diva en weet precies bij wie ze op schoot moet springen om de hele tijd gekriebeld te worden...

Juultje

Pomeriaan x Boomer

Juultje is een halfzusje van Baukje en doet alles voor een knuffel. Ze kan heel lang op haar achterpootjes staan en vraagt zo om aandacht (die ze vaak dan ook krijgt, want niemand kan haar vrolijke koppie weerstaan).

Tooske

Middenslag Keeshond

Tooske is een echte levensgenieter en wil het liefst de hele dag spelen met de andere hondjes. Wanneer ze mee mag naar een terrasje trekt ze veel bekijks en geniet ze van de aandacht die ze krijgt.

Dolly

Dwergpoedel x Maltezer

Dit hele fotogenieke hondje is onze Dolly. Dolly is een zachtaardige krullenbol en vindt het heerlijk in de roedel. Wanneer je haar roept, komt ze als een speer op je af gerend en is ze door het dolle heen :)


Lola

Dolly x Dwergpoedel

Deze leukerd heet Lola, de dochter van onze Dolly. Ze is een vrolijke stuiterbal en vindt het super gezellig in de roedel. We verwachten in 2024 haar eerste nestje.

Annie

Beppie x Cairn Terriër 

Onze Annie is de derde generatie in de Fikkie familie! Ze is namelijk de dochter van Beppie en de kleindochter van ons Roosje. Annie ziet er stoer uit maar stiekem vindt ze het heel fijn om languit op je schoot te liggen (het liefst in de zon) en uitgebreid geknuffeld te worden.

Corrie

Corgi

Corrie de Corgi is de nieuwste aanwinst van de Fikkiefamilie! Onze Corrie heeft veel energie en is graag overal bij. 's Avonds is ze moe van het spelen met haar vrienden en ligt ze languit op de bank te slapen... Onze Corrie gaat in 2024 haar eerste nestje krijgen. 

Daantje

Lhasa Apso x Maltezer

Dit knappe hondje heet Daantje. Ze is beste vriendinnen met Annie en Dolly. Ze is een heel zachtaardig hondje dat alles wel prima vindt. Een fijne hond om in de roedel te hebben!

Maartje

Roosje x Maltezer

Last but not least: Maartje! Zij is een pup uit een van de nestjes van ons Roosje. Ze is een vrolijk en dapper hondje, en speelt het liefst de hele dag met alle andere hondjes! We verwachten in 2024 haar eerste nestje.


Meer foto's 

Scroll voor nog meer foto's van onze hondjes! Wil je ze een keertje ontmoeten? Leuk, neem snel contact met ons op!