Onze moeders

Roosje

Maltezer x Chihuahua

Roosje woont gezellig bij ons en is overdag te vinden op de speelweide bij de andere hondjes. We verwachten in 2023 haar laatste nestje, waarna ze van haar pensioen mag gaan genieten.

Sjaantje

Roosje x Shih-tzu

Onze vrolijke Sjaan is de dochter van Roosje haar eerste nestje. Ze luistert super goed, en is altijd in voor een rondje door het bos. Ook naast de fiets rent ze als een speer!

Corrie

Corgi

Corrie de Corgi is de nieuwste aanwinst van de Fikkiefamilie! Ze is sinds februari 2023 bij ons komen wonen en als zij oud genoeg is gaat ze haar eerste leuke nestje krijgen. 

Baukje

Pomeriaan

'Prinses' Baukje is een hele lieve knuffelkont. Ze is een echte diva en weet precies bij wie ze op schoot moet springen om de hele tijd gekriebeld te worden...

Tooske

Middenslag Keeshond

Tooske is een echte levensgenieter en wil het liefst de hele dag spelen met de andere hondjes. Wanneer ze mee mag naar een terrasje trekt ze veel bekijks en geniet ze van de aandacht die ze krijgt.

Dolly

Dwergpoedel x Maltezer

Dit hele fotogenieke hondje is onze Dolly. Dolly is een zachtaardige krullenbol en vindt het heerlijk in de roedel. Wanneer je haar roept, komt ze als een speer op je af gerend en is ze door het dolle heen :)


Annie

Beppie x Cairn Terriër 

Onze dappere Annie is de derde generatie in de Fikkie familie! Ze is namelijk het dochtertje van Beppie en de kleindochter van ons Roosje. Annie is een stoer hondje maar stiekem vindt ze het heel fijn om languit op je schoot te liggen (het liefst in de zon) en uitgebreid geknuffeld te worden.

Daantje

Lhasa Apso x Maltezer

Dit knappe hondje heet Daantje. Ze is beste vriendinnen met Annie en Dolly. Ze is een heel zachtaardig hondje dat alles wel prima vindt. Een fijne hond om in de roedel te hebben!

Lola

Dolly x Dwergpoedel

Deze leukerd heet Lola, de dochter van onze Dolly. Ze is een vrolijke stuiterbal en vindt het super gezellig in de roedel. Wanneer ze oud genoeg is gaat ze voor mooie pups zorgen.

Juultje

Pomeriaan x Boomer

Juultje is een halfzusje van Baukje en doet alles voor een knuffel. Ze kan heel lang op haar achterpootjes staan en vraagt zo om aandacht (die ze vaak dan ook krijgt, want niemand kan haar vrolijke koppie weerstaan).

Maartje

Roosje x Maltezer

Last but not least: Maartje! Zij is een pup uit een van de nestjes van ons Roosje. Ze is een vrolijk, speels en dapper hondje en gaat als ze oud genoeg is ook voor leuke pups zorgen.


Meer foto's 

Scroll voor nog meer foto's van onze hondjes! Wil je ze een keertje ontmoeten? Leuk, neem snel contact met ons op!