Pensionado's

Als onze hondjes een aantal nestjes hebben gehad, mogen ze met pensioen. Als ze een gastgezin hebben, mogen ze daar fulltime gaan wonen. Ze blijven dan altijd welkom om bij ons te komen spelen bij de dagopvang of om op vakantie te komen. Als ze geen gastgezin hebben blijven ze gezellig bij ons. Hier mogen ze lekker genieten van het leven bij Fikkie, samen met hun familie en vriendjes!

Sjaantje

Roosje x Shih-tzu

Onze vrolijke Sjaan is de dochter van Roosje haar eerste nestje. Ze luistert super goed, en is altijd in voor een rondje door het bos. Ook naast de fiets rent ze als een speer! Ze heeft een aantal keer voor hele lieve pups gezorgd en geniet nu van haar welverdiende pensioen bij ons.

Charlie

Dwergteckel

Charlie woont bij ons en vertoeft overdag bij Fikkie in de roedel. Ze heeft 3 keer voor prachtige puppy's gezorgd en mag nu lekker haar oude dag bij ons doorbrengen. 

Loesje

Roosje x Yorkshire Terriër

Loesje is een dochter van Roosje uit haar tweede nestje. Na haar derde nestje is ze permanent bij haar gastgezin gaan wonen. We zien haar gelukkig nog elke week als ze komt spelen bij de dagopvang. 

Beppie

Roosje x Yorkshire Terriër

Beppie is een dochter van Roosje en het zusje van Loesje. Ze heeft twee keer voor leuke pups gezorgd en is daarna met pensioen gegaan. Ze mocht gezellig bij haar gastgezin wonen en ook haar zien we af en toe nog!

Sjonnie

Pomeriaan x Chihuahua

Sjonnie was een van onze dekreutjes en heeft een aantal keer voor hele leuke pups gezorgd. Nu woont hij bij zijn gastgezin waar hij een nieuw vriendje heeft gevonden, dus het gaat hem goed!

Truus

Charlie x Shih Tzu

Onze Truus is bij ons geboren en heeft daarna een aantal keer voor hele knappe pups gezorgd en toen is ze bij haar gastgezin gaan wonen. Zij wonen niet om de hoek, maar gelukkig komt ze in de vakanties nog gezellig bij ons terug. Het is altijd zo leuk om haar vrolijke koppie weer te zien als ze bij ons komt logeren! 

Ellie

Maltezer x Chihuahua

Ellie is als pup bij ons gekomen en is parttime in een gastgezin bij een lieve mevrouw gaan wonen. Na een aantal jaar kon deze mevrouw vanwege gezondheidsklachten niet meer voor Ellie zorgen en zo is Ellie weer fulltime bij ons in de roedel komen wonen. We merkten al snel dat ze toch de één-op-één aandacht miste, en besloten we voor haar een nieuw thuis te gaan zoeken. Ellie woont nu bij een heel leuk gezin waar ze hééél veel aandacht krijgt! 

Ellie heeft in haar leven een aantal keer voor super leuke pups mogen zorgen. Ze vond het heel fijn om moeder te zijn, maar nu mag ze lekker van haar pensioen gaan genieten. 

Roosje

Maltezer x Chihuahua

Roosje woont gezellig bij ons en is overdag te vinden op de speelweide bij de andere hondjes. In 2023 heeft ze haar laatste nestje gehad, en nu geniet ze lekker van haar pensioen! Wel komt ze bij elk nestje nog even de 'oma' uithangen, ze geniet van puppy's om haar heen!