Pensionado's

Als onze hondjes een aantal nestjes hebben gehad, mogen ze met pensioen. Als ze een gastgezin hebben, mogen ze daar fulltime gaan wonen. Ze blijven dan altijd welkom om bij ons te komen spelen op de dagopvang of op vakantie te komen. Als ze geen gastgezin hebben blijven ze gezellig bij ons. Ze mogen lekker hun leven lang genieten van het leven bij Fikkie, samen met hun familie en vriendjes!

Charlie

Dwergteckel

Charlie woont bij ons thuis en vertoeft overdag bij Fikkie. Ze heeft 3 keer voor prachtige puppy's gezorgd en mag nu lekker haar oude dag bij ons doorbrengen. 

Loesje

Roosje x Yorkshire Terriër

Loesje is een dochter van Roosje uit haar tweede nestje. Na haar derde nestje (2022) is ze permanent bij haar gastgezin gaan wonen. We zien haar gelukkig nog elke week als ze komt spelen bij de dagopvang. 

Beppie

Roosje x Yorkshire Terriër

Beppie is een dochter van Roosje en het zusje van Loesje. Ze heeft twee keer voor leuke pups gezorgd en is daarna met pensioen gegaan. Ze mocht gezellig bij haar gastgezin wonen en ook haar zien we af en toe nog!

Sjonnie

Pomeriaan x Chihuahua

Sjonnie was een van onze dekreutjes en heeft een aantal keer voor hele leuke pups gezorgd. Nu woont hij bij zijn gastgezin waar hij een nieuw vriendje heeft gevonden, dus het gaat hem goed!

Truus

Charlie x Shih Tzu

Onze Truus is bij ons geboren en heeft daarna 4 keer voor hele knappe pups gezorgd en toen is ze bij haar gastgezin gaan wonen. Zij wonen niet om de hoek, maar gelukkig komt ze in de vakanties nog gezellig bij ons terug!