Onze moedertjes

Vrolijk en gezond!

Roosje

Maltezer x Chihuahua

Roosje woont gezellig bij ons en is overdag te vinden op de speelweide bij de andere hondjes. Ze is begin 2021 voor de derde keer moeder geworden. 

Charlie

Dwergteckel

Charlie woont ook bij ons en vertoeft over dag bij Fikkie. Ze heeft 3 keer voor prachtige puppy's gezorgd en mag nu van haar 'pensioen' genieten bij ons.

Ellie

Maltezer x Chihuahua

Ellie woont parttime in een gastgezin. Ze komt regelmatig bij onze dagopvang spelen. Ze heeft midden 2021 haar tweede nestje gekregen.

Sjaan

Roosje x Shi-tzu

Sjaan is de dochter van Roosje's eerste nestje. Ze heeft in september 2021 haar derde nestje gekregen.

Truus

Charlie x Shi-tzu

Truus is de dochter van Charlie en woont parttime in een gastgezin. We verwachten eind 2021 haar derde nestje.

Loesje

Roosje x Yorkshire Terriër

Loesje is een dochter van Roosje uit haar tweede nestje. Ze verblijft parttime in een gastgezin en heeft midden 2021 haar tweede nestje gekregen.

Beppie

Roosje x Yorkshire Terriër

Beppie is een dochter van Roosje en het zusje van Loesje. Ze woont parttime in een gastgezin. Beppie heeft in 2020 een nestje gekregen en daar hebben wij Annie zelf van gehouden. We verwachten eind 2021 haar tweede nestje.

Baukje

Pomeriaan x Yorkshire Terriër

Baukje is een hele lieve knuffelkont en woont gezellig bij ons. We verwachten in 2022 haar eerste nestje.

Tooske

Middenslag Keeshond

Tooske is een echte levensgenieter en ze groeit op met de andere moedertjes hier. Ze zal ook in 2022 haar eerste nestje gaan krijgen.

Dolly

Dwergpoedel x Maltezer

Sinds oktober 2020 hebben we Dolly in onze Fikkie familie opgenomen. Deze krullenbol zal vast voor leuke nakomelingen gaan zorgen. We verwachten in 2022 haar eerste nestje.


Annie

Beppie x Cairn Terriër 

Annie is de derde generatie in de Fikkie familie! Ze is namelijk het dochtertje van Beppie en de kleindochter van ons Roosje. Annie zal in 2022 haar eerste nestje krijgen.

Daantje

Lhasa Apso

Dit knappe hondje heet Daantje. Ze gaat later zeker weten voor mooie pupjes zorgen. We verwachten in 2022 haar eerste nestje.

Juultje

Pomeriaan x boomer

Juultje is een halfzusje van Baukje en zijn dikkie vriendinnen. Ze is helemaal ingeburgerd in de Fikkie familie en heeft een super fijn leven bij ons. Ze zal eind 2022/begin 2023 haar eerste nestje krijgen.

Meer foto's 


Scroll voor nog meer foto's van onze hondjes! Wil je ze een keertje ontmoeten? Leuk, neem snel contact met ons op!